Διαβάστε το blog μας
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ....ΞΥΛΙΝΟ ΓΟΥΔΙ ;
Η WOODENART ΛΕΕΙ... ΝΑΙ !!!
Η Εμπειρία μας, η αγάπη και το μεράκι για δημιουργία, αλλά και η ποιότητα που διατηρούμε μέχρι και σήμερα, για την σωστή κατασκευή ενός ξύλινου γουδιού, από τον κορμό του δέντρου μέχρι και το τελικό αποτέλεσμα που φτάνει στα χέρια του καταναλωτή, είναι ο λόγος που με σιγουριά απαντούμε στο αρχικό ερώτημα.
Διαβάστε τη συνέχειαΑρώματα Ξύλου....Στο Τραπέζι Σας
Η γαστρονομία είναι ένας κλάδος στον οποίο οι πρωτότυπες, οι ασυνήθιστες αλλά κυρίως οι δημιουργικές ιδέες, αποτελούν κύριο μέλημα για τους Chef των εστιατορίων με απώτερο σκοπό την δημιουργία ενός γαστρονομικού πιάτου, το οποίο θα εντυπωσιάσει τον πελάτη τόσο γευστικά όσο και εμφανισιακά. Ωστόσο, ακόμη και σε επίπεδο ενός φιλικού ή επαγγελματικού δείπνου η εμφάνιση του πιάτου πρέπει να συνάδει με την γεύση, εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους.
Διαβάστε τη συνέχειαΟΙΝΟΙ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΒΟΤΣΑΣ
Στα βουνά της Ηπείρου, στην 3η ζώνη του πάρκου της Βόρειας Πίνδου και σε υψόμετρο 720 μ., ανάμεσα σε πυκνά δάση βελανιδιάς, οξιάς και πεύκου, στη κοιλάδα του Ζαγορίτικου ή Βάρδα ποταμού στο ανατολικό Ζαγόρι, κτίστηκε το έτος 672 μ.Χ. από τον αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Δ΄ Πωγωνάτο, η Ιερά μονή Βοτσάς.
Διαβάστε τη συνέχειαΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ 2019
ΠΑΣΧΑ ! Μια φράση που ξυπνάει χιλιάδες συναισθήματα σε μικρούς και μεγάλους. Αυτές οι γιορτινές ημέρες που όλοι θέλουν να τις περάσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να ανταλλάξουν ευχές και χαμόγελα! Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το γεγονός, οτι οι πρώτες σκέψεις που έρχονται στο μυαλό μας στο άκουσμα της λέξης Πάσχα, είναι τα κόκκινα αυγά, τα κουλουράκια και αν μη τι άλλο οι Πασχαλινές Λαμπάδες που κάθε χρόνο όλα τα παιδιά ανυπομονούν να κρατήσουν με χαρά το Μεγάλο Σάββατο !
Διαβάστε τη συνέχειαΗ οξιά (Fagus)
Η οξιά ή φηγός (Fagus) είναι ένα γένος δέκα ειδών φυλλοβόλων δέντρων που συναντώνται στην Ευρώπη, Ασία και Βόρειο Αμερική τα δάση των οποίων απαρτίζονται από την Ιαπωνική οξιά, την Κινεζική οξιά, την Αμερικάνικη οξιά, την Οξιά της Ταϊβάν, την Ιαπωνική οξιά (Ιαπωνική γαλάζια οξιά), την Οξιά την μακρόσχημη, την Οξιά την λάμπουσα, την Μεξικανική οξιά και τέλος την Ανατολική και Δασική οξιά. Στην Ελλάδα πιο συγκεκριμένα συναντούμε την Δασική οξιά και την Οξιά την ανατολική που σχηματίζει πυκνοφυή μεγάλα δάση κυρίως στα βουνά της Στερεάς Ελλάδας, της Θεσσαλίας και της Βόρειας Ηπειρωτικής Ελλάδας.
Διαβάστε τη συνέχεια