ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ....ΞΥΛΙΝΟ ΓΟΥΔΙ ;
Η WOODENART ΛΕΕΙ... ΝΑΙ !!!
Η Εμπειρία μας, η αγάπη και το μεράκι για δημιουργία, αλλά και η ποιότητα που διατηρούμε μέχρι και σήμερα, για την σωστή κατασκευή ενός ξύλινου γουδιού, από τον κορμό του δέντρου μέχρι και το τελικό αποτέλεσμα που φτάνει στα χέρια του καταναλωτή, είναι ο λόγος που με σιγουριά απαντούμε στο αρχικό ερώτημα.
Το ξύλινο γουδί είναι απαραίτητο στην κουζίνα και κανένα μούλτι, μπλέντερ, μύλος δεν μπορεί να το αντικαταστήσει. Αρχικά το κομψό μέγεθός του, μας επιτρέπει να το αποθηκεύσουμε με ευκολία στο ντουλάπι της κουζίνας μας, έτσι ώστε να το χρησιμοποιούμε οποιαδήποτε στιγμή εύκολα και γρήγορα. Χρησιμοποιώντας το γουδί, έχουμε προνόμια που με διαφορετικά εργαλεία δεν θα μπορούσαμε να έχουμε. Για παράδειγμα, ανακατεύοντας τα μπαχαρικά αποδεσμεύουμε τα ''αρώματά'' τους καλύτερα, σε αντίθεση με το μπλέντερ που δεν μπορεί να το ''πιάσει'', όπως επίσης και καποιοι μύλοι οι οποίοι δεν αντέχουν την σκληράδα τους. Επίσης, είναι αναπόφευκτα αποτελεσματικό για όλους τους ξηρούς καρπούς και κυρίως για το σκόρδο. Συγκεκριμένα, στην περίπτωση του σκόρδου τα οφέλη που έχει το ξύλινο γουδί υπερτερούν, καθώς δεν οξειδώνεται και κατά συνέπεια δεν πικρίζει με τις μεταλλικές λάμες του μούλτι. Τέλος, συνίσταται για την παρασκεύη Cocktail και ειδικότερα για τα λατρεμένα δροσερά mojito στα οποία θα συμβάλλει σε ένα τέλειο αποτέλεσμα.
Αν το χρησιμοποιήσετε μια φορά δεν θα μπορείτε χωρίς αυτό.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
- Κανένα ξύλινο είδος μας ΔΕΝ ενδείκνυται για πλυντήριο πιάτων.
- Όλα τα είδη συντηρούνται με λάδι φαγητού.
- Πριν την πρώτη χρήση του αντικειμένου, συνιστούμε πλύσιμο στο χέρι και την επάλειψή του με λάδι φαγητού 2 φορές.
- Όσα αντικείμενα χρησιμοποιούνται για στεγνή τροφή (ξηρούς καρπούς, ψωμί, κλπ) δεν απαιτείται λάδωμα.
- Μην αφήνετε τα ξύλινα είδη μέσα σε νερό για πολλές ώρες.
- Έπειτα από κάθε πλύση στο χέρι και ΟΧΙ στο πλυντήριο πιάτων, σκουπίστε καλά και τοποθετήστε το προϊόν στην θέση του.