Γραβιέρα Ιδρύματος Τοσίτσα Μετσόβου ~0,8kg
Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom
Περιγραφή Προϊόντος
Γραβιέρα Μετσόβου Ιδρύματος Τοσίτσα.
Η συγκεκριμένη γραβιέρα είναι ένα ημίσκληρο τυρί που παράγεται στο Μέτσοβο από παστεριωμένο γάλα αιγοπροβάτων που βόσκουν ελεύθερα σε υψόμετρο πάνω από 1.200 μέτρα.
Ελάχιστο λίπος: 40%
Μέγιστη υγρασία: 45%
Διαθρεπτική κατανάλωση ανά 100γρ.
Πρωτεΐνες: 26,9γρ.
Αλάτι:1,9γρ.
Υδατάνθρακες εκ των οποίων σάκχαρα: 0,0γρ./0,0γρ.
Λιπαρά εκ των οποίων κορεσμένα: 32,5γρ./25,2γρ.
Ενεργειακή αξία: 400kcal/100γρ.
Γενικές οδηγίες χρήσης & συμβουλές
- Κανένα από τα είδη μας δεν ενδείκνυται για πλυντήριο πιάτων.
- Όλα τα είδη συντηρούνται με λάδι φαγητού.
- Πριν την πρώτη χρήση του αντικειμένου, συνιστούμε πλύσιμο στο χέρι και την επάλειψή του με λάδι φαγητού 2 φορές.
- Όσα αντικείμενα χρησιμοποιούνται για στεγνή τροφή (ξηρούς καρπούς, ψωμί, κλπ) δεν απαιτείται λάδωμα.
- Μην αφήνετε τα ξύλινα είδη μέσα σε νερό για πολλές ώρες.
- Έπειτα από κάθε πλύση στο χέρι και όχι στο πλυντήριο πιάτων, σκουπίστε καλά και τοποθετήστε το προϊόν στην θέση του.