Τσίπουρο Κατώγι Αβέρωφ - 500ml
Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom
Περιγραφή Προϊόντος
Παραγωγή:
Η διαδικασία της παραγωγής ξεκινά με τη ζύμωση των στεμφύλων η οποία λαμβάνει χώρα σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Με το πέρας της αλκοολικής ζύμωσης τα στέμφυλα διατηρούνται σε χαμηλή θερμοκρασία και αδρανές περιβάλλον, στις ψυχώμενες ανοξείδωτες δεξαμενές, με τη χρήση αζώτου, αποφεύγοντας έτσι την ανάπτυξη μικροοργανισμών. Τα ζυμωμένα στέμφυλα οδηγούνται σε σύντομο χρονικό διάστημα, προς απόσταξη, σε χάλκινους άμβυκες με κλασματική στήλη, όπου διαχωρίζονται τα κλάσματα της κεφαλής της καρδιάς και των ουρών. Τέλος το απόσταγμα αραιώνεται με υπερκαθαρό νερό από αντίστροφη ώσμωση ώστε να είναι απαλλαγμένο από χλώριο, άλατα και βαρεά μέταλλα.
Η συγκεκριμένη φιάλη είναι των 500ml και δεν περιέχει γλυκάνισο.
Στέμφυλα
Τα στέμφυλα προέρχονται κατά αναλογία από τα σταφύλια που χρησιμοποιήθηκαν για την παραγωγή της σειράς κρασιών Κατώγι Αβέρωφ και συγκεκριμένα 40% Κατώγι Αβέρωφ Ερυθρό, 40% Κατώγι Αβέρωφ Λευκό, 20% Κατώγι Αβέρωφ Ροζέ.
Συνοδεύει
Μεζέδες από όλες τις γωνιές της Ελλάδας, όπως αλίπαστα, ξιδάτα θαλασσινά και πικάντικα λουκάνικα.
Γενικές οδηγίες χρήσης & συμβουλές
- Κανένα από τα είδη μας δεν ενδείκνυται για πλυντήριο πιάτων.
- Όλα τα είδη συντηρούνται με λάδι φαγητού.
- Πριν την πρώτη χρήση του αντικειμένου, συνιστούμε πλύσιμο στο χέρι και την επάλειψή του με λάδι φαγητού 2 φορές.
- Όσα αντικείμενα χρησιμοποιούνται για στεγνή τροφή (ξηρούς καρπούς, ψωμί, κλπ) δεν απαιτείται λάδωμα.
- Μην αφήνετε τα ξύλινα είδη μέσα σε νερό για πολλές ώρες.
- Έπειτα από κάθε πλύση στο χέρι και όχι στο πλυντήριο πιάτων, σκουπίστε καλά και τοποθετήστε το προϊόν στην θέση του.