Ξύλινο Δρύινο Βαρέλι για Κρασί - Τσίπουρο - 30lt
Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom
Περιγραφή Προϊόντος
Χειροποίητο ξύλινο - δρύινο βαρέλι για κρασί και τσίπουρο ( 30 Lt.)
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Ξύλο:Γαλλική δρυς
Πάχος δουγιας: 23mm
Υγρασια < 10%
Φυσική ξήρανση 24 μήνες
Βάρος: 17kg
Αριθμός γαλβανιζέ μεταλικών στεφανιών: 6
Σύνδεση στεφανιών με γαλβανιζέ πριτσίνια
Διάμετρος τρύπας εισαγωγής κρασιού: 22mm
Διάμετρος τρύπας εξαγωγής κρασιού:26mm
Κάψιμο βαρελιού: medium
Τάπα 100% κωνική ώστε να εφαρμόζει απόλυτα
Κάνουλα 100% κωνική ώστε να εφαρμόζει απόλυτα
Οδηγίες Χρήσης:
Γεμίζουμε το βαρέλι με νερό για 2 εικοσιτετράωρα. Μετά το πέρας του χρόνου και αφού διαπιστώσουμε οτι το βαρέλι δεν χάνει από κάποιο σημείο νερό, αδειάζουμε το νερό και ξεπλένουμε το βαρέλι με κρύο νερό. Στην περίπτωση που υπάρχει κάποια διαρροή νερού από διάφορα σημεία, για κάποιες ημέρες απογεμίζετε το βαρέλι τακτικά. Είναι πολύ σημαντικό να αφήσουμε το βαρέλι γεμάτο νερό για κάποιες επιπλέον ημέρες, ώστε η υγρασία του ξύλου να φτάσει στο 70-80% και έτσι να σταματήσουν οι διαρροές. Μετά το "στάνιασμα" του βαρελιού, αδειάζουμε το νερό και το αφήνουμε να στραγγίσει με την τρύπα προς τα κάτω για 5-10 λεπτά. Πλέον το βαρέλι είναι έτοιμο για χρήση.
Γενικές οδηγίες χρήσης & συμβουλές
- Κανένα από τα είδη μας δεν ενδείκνυται για πλυντήριο πιάτων.
- Όλα τα είδη συντηρούνται με λάδι φαγητού.
- Πριν την πρώτη χρήση του αντικειμένου, συνιστούμε πλύσιμο στο χέρι και την επάλειψή του με λάδι φαγητού 2 φορές.
- Όσα αντικείμενα χρησιμοποιούνται για στεγνή τροφή (ξηρούς καρπούς, ψωμί, κλπ) δεν απαιτείται λάδωμα.
- Μην αφήνετε τα ξύλινα είδη μέσα σε νερό για πολλές ώρες.
- Έπειτα από κάθε πλύση στο χέρι και όχι στο πλυντήριο πιάτων, σκουπίστε καλά και τοποθετήστε το προϊόν στην θέση του.